verbinding door communicatie

06 29 47 19 62

 

Samen voor nog meer kwaliteit

Schrijftrainerscollectief

Als opdrachtgever wil je kunnen rekenen op continuïteit en kwaliteit. Daarom vorm ik met ervaren collega-trainers een collectief. Ik werk al jaren met hen samen. We benutten elkaars aanvullende expertise en zijn als nodig elkaars back-up. Het is fijn op te trekken met mensen waarvan je weet dat ze dezelfde insteek hebben: praktisch en plezierig. Hieronder lees je meer over deze schrijfkanjers.

Ellis Buis schrijftrainer

Ellis Buis

Een geslaagde training begint met een goed voortraject, is mijn motto. Verwacht van mij geen standaardtraining volgens een vast draaiboek. Ik zorg voor maatwerk waarbij de leerwensen en teksten van schrijvers centraal staan. Nadat ik jou en je organisatie goed heb leren kennen, bepalen we in overleg wat de meest effectieve route naar jouw schrijfsucces is.

 

Ik verzorg ook trainingen en workshops snellezen, mindmappen en coach-/trainersvaardigheden. Meer over mij lees je op www.ebtt.nl.

Annie van Gansewinkel schrijftrainer

Annie van Gansewinkel

Schrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Ooit was ik journalist, maar al heel lang werk ik als schrijftrainer én schrijver. Ik leer je graag hoe je mensen raakt met informatie, hoe je ze overtuigt en in beweging laat komen. Dan ervaar jij ook hoe leuk schrijven kan zijn. Ik geef uiteenlopende schrijftrainingen: ook voor cursussen webcare en creatief schrijven kun je bij mij terecht.

Ontmoet me op www.annievangansewinkel.nl.

Anja Geerts-Poppelaars schrijftrainer

Anja Geerts-Poppelaars

Ik ben Neerlandicus en Master NLP, en gek op taal. Ik verzorg al jaren trainingen op het terrein van schriftelijke communicatie. Werken aan effectieve en lezersgerichte teksten met mensen uit allerlei branches is voor mij de ultieme uitdaging. Plezier, persoonlijke betrokkenheid en passie zijn de drie waarden die centraal staan in mijn trainingen. Je kunt mij ook benaderen voor presentatietrainingen, gespreksvaardigheden en personal branding.

Zie: www.taalzaken.nl.

Selma Rooseboom schrijftrainer

Selma Rooseboom

Jij wilt vlot helder teksten leren schrijven, ik help je graag! Hoe? Door jouw teksten als uitgangspunt te nemen. Goed voorbereiden, een krachtige opbouw neerzetten, prettig leesbare zinnen schrijven, foutloos spellen: ik leer het je. Je kunt van mij pittige feedback verwachten en praktische tips om elke schrijfklus comfortabel aan te kunnen. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het geven van schrijftrainingen, en ben ook thuis in snellezen, mindmappen en timemanagement.

Bereik me via rooseboomtrainingen@planet.nl.

a